• 628136653008
  • grossarl ski
  • banner venice 1
  • Grcka leto 2018 First minute - Popusti do 20%
  • Zima 2017/18
  • Evropski Gradovi 2018
-
dolce vita logo

Dolce Vita Travel Agency

Kragujevac

TPC Radnički- Visoko prizemlje - lok.4 - Ulica: 27. marta 19
Telefoni: 034 355-665 - 034 6100-401 - 034 6100-402
Radno vreme: radnim danom od 09-20h, Subotom od 09-15

Budite prvi informisani o first i last minute ponudama.

Email adresa:


Putno osiguranje


Generali Milenium


Budapest1 1#

                                                                                  BUDIMPEŠTA

                                                                          23.03-25.03.2018.

                                              POLAZAK IZ KRAGUJEVCA , BEOGRADA I NOVOG SADA

                                                                    (izlet bez noćenja – autobusom)

Budimpešta: Spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad sa oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepoti Budimpešte doprinosi 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi. Pođite sa nama u grad koji je pun iznenađenja.

 Program putovanja:

1.Dan - Sastanak putnika u Kragujevcu kod „Roda“ centra u 20.00 h, polazak u 20.30h iz Kragujevca, iz Beograda polazak sa parkinga kod Sava centra 23.30h. Polazak iz Novog Sada u 00.45 h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.
2.Dan - Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko upoznavanje grada: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave, Brda Sv. Gelerta... Slobodno vreme za šetnju Vaci ulicom ili fakultativni odlazak do šoping centra Arena plaza. Povratak u grad i odlazak na fakultativni izlet za Sent Andreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Povratak u Budimpeštu. U večernjim časovima fakultativno krstarenje Dunavom. Povratak za Srbiju u 20.00h. Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Novi Sad/ Beograd/ Kragujevac u noćnim časovima u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima.
KRAJ PROGRAMA                                                                                   

                                                                           CENA ARANŽMANA: 22 eura

Cena aranžmana obuhvata:

-prevoz autobusom turističke klase (tv, dvd, klima) solo ili dabldeker na navedenoj relaciji, mesta se određuju prema datumu prijave;
-panoramsko razgledanje Budimpešte sa stručnim vodičem;
-usluge stručnog vodiča tokom celog puta;
-troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:

-fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
-međunarodno zdravstveno osiguranje – cca. 143.00 din po osobi/ po danu
-ostale neimenovane individualne troškove.

Način plaćanja:

- u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pred put (mogućnost plaćanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta:

- krstarenje Dunavom - 15 eur/ Arena plaza - 7 eur/ Izlet do Sent Andreje - 10 eur

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada i Beograda da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu ili Beogradu!

NAPOMENA:

*MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE se preporučuje jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u R. Mađarsku.

*ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

*Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
*Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.

*Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
*Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
*U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

*Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).

*Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

*Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

*Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

Napomena: ne čeka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 60 PUTNIKA. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA
PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA DOLCE VITA TRAVEL, KRAGUJEVAC Organizator putovanja: DOLCE VITA TRAVEL, Licenca br. OTP 15/2013

Tel: 034/355-665, tel/fax: 034/6100-401

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. www.dolcevitatravel.rs