• 628136653008
  • grossarl ski
  • banner venice 1
  • Grcka leto 2018 First minute - Popusti do 20%
  • Zima 2017/18
  • Evropski Gradovi 2018
-
dolce vita logo

Dolce Vita Travel Agency

Kragujevac

TPC Radnički- Visoko prizemlje - lok.4 - Ulica: 27. marta 19
Telefoni: 034 355-665 - 034 6100-401 - 034 6100-402
Radno vreme: radnim danom od 09-20h, Subotom od 09-15

Budite prvi informisani o first i last minute ponudama.

Email adresa:


Putno osiguranje


Generali Milenium

ISTANBUL

27.04.-02.05.2018.

6 DANA AUTOBUSOM - 3 NOĆENJA

Istanbul – grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej će učiniti da se osećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo – nigde ih nećete naći ovako isprepletene i neraskidivo povezane kao u Istanbulu.

istanbul

1.DAN – 27.04.2018 - BEOGRAD - KRAGUJEVAC

Sastanak grupe u 14.00 časova, sa parkinga kod Sava centra. Polazak autobusa u 14.30 časova. Iz Kragujevca polazak u 17.00h. Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima.

2.DAN – 28.04.2018 - ISTANBUL
Dolazak u Istanbul u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Fakultativni odlazak do najveće zgrade u Turskoj SAPHIR koja je visoka 261m. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.DAN – 29. 04.2018 - ISTANBUL
Doručak. Polazak na panoramsko razgledanje grada: Zlatni rog, Galata most, centar grada
Taksim. Polazak na fakulatativni obilazak sa lokalnim vodičem: Trga Sultan Ahmed, nekadašnjeg Antičkog hipodroma, obilazak Plave džamije, Aja Sofije i Topkapi dvorca...

Šetnja do Kapali čaršije. Slobodno vreme za shoping i individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN – 30.04.2018 - ISTANBUL
Doručak . Fakultativni odlazak do Dolmabahče palate ili takođe fakultativni odlazak do šoping mola FORUM koji u svom sklopu ima akvarijum. U večernjim časovima fakultativni odlazak na večeru u nacionalni restoran. Tursko veče sa plesačicama. Noćenje.

5.DAN – 01.05.2018 - ISTANBUL
Doručak. Napuštanje hotela. U 10.00h polazak na fakultativni izlet do Vaseljenske Patrijaršije. I nakon toga mogućnost fakultativnog krstarenja Bosforom. U 18h polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima.

6.DAN – 02.05.2018 - BEOGRAD - KRAGUJEVAC

Dolazak u Kragujevac/Beograd u jutarnjim časovima u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima.

CENA ARANŽMANA – 105 eur

ARANŽMAN OBUHVATA:

*Autobuski prevoz na navedenoj relaciji (audio, video opremljenost, klima)
*Smeštaj u Istanbulu hotelu Prens 3* u 1/2 ili 1/3 sobama, na bazi 3 noćenja sa doručkom /švedski sto
* Obilaske prema programu putovanja
*Usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
*Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

*Fakultativne izlete i ulaznice, minimum 25 osoba za realizaciju programa * Međunarodno zdravstveno osiguranje
* Individualni troškovi

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

* Obilazak Aja Sofije, Plave Džamije i Topkapi palate (ulaznice i vodič) – 45 eur, uračunate ulaznice i lokalni vodič
*Krstarenje Bosforom sa Vaseljenskom patrijaršijom – 25 eur
*Večera sa pićem i nacionalnim programom – 35 eur
*Odlazak do najveće zgrade SAPHIR /metro prevoz, vodič, ulaznica za Saphir terasu , 4D bioskop simulacija / - 20 eur

USLOVI PLAĆANJA:

* Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

* Gotovinski – uplata avansa od 30% od ukupne cene aranžmana po osobi prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

POPUSTI:
* Dete do 2-12 godina u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 20% ,ima svoje mesto u autobusu.

DOPLATE:

* Doplata za 1/1 sobu je 50 eur

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:

OPIS HOTELA: HOTEL “PRENS“ - Mali butik hotel koji se nalazi u centru starog dela grada Istanbula – AKSARAY. U hotelu je dostupan WI-FI. Sobe su ½ i1/3. Svaka soba poseduje

klimu i zasebno kupatilo, TV. U svom sastavu poseduje restoran nacionalne kuhinje i kafe bar. Ili neki sličan hotel iste kategorizacije u starom delu grada Istanbula .

* Putnici će biti obavešteni u kom hotelu će biti smešteni na bazi navedene usluge jedan dan pred polazak. U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 12:00 časova, po lokalnom vremenu.

NAPOMENA:

*MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE se preporučuje jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u zemlju EU.

*ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA SA ROKOM VAŽNOSTI OD MIN 6 MESECI OD DANA ULASKA U REPUBLIKU TURSKU. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

*Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
*Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.

*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
*Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
*Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

*U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
*Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
*Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.
*Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
*Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

******WI-FI - Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema

*Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

Napomena: Ne čeka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA
PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

PROGRAM JE RAĐEN ZA MINIMUM 50 OSOBA

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA DOLCE VITA TRAVEL, KRAGUJEVAC Organizator putovanja: DOLCE VITA TRAVEL, Licenca br. OTP 15/2013


T.A.”Dolce Vita Travel”, Ul. 27.Marta 19, TC”Radnicki” lok. 4, 34000 Kragujevac Tel: 034/355-665, tel/fax: 034/6100-401

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , www.dolcevitatravel.rs Z.R. 170-30017032000-69 Uni Credit Banka Licenca Organizatora putovanja - 15/2013.