• 628136653008
 • grossarl ski
 • banner venice 1
 • Grcka leto 2018 First minute - Popusti do 20%
 • Zima 2017/18
 • Evropski Gradovi 2018
-
dolce vita logo

Dolce Vita Travel Agency

Kragujevac

TPC Radnički- Visoko prizemlje - lok.4 - Ulica: 27. marta 19
Telefoni: 034 355-665 - 034 6100-401 - 034 6100-402
Radno vreme: radnim danom od 09-20h, Subotom od 09-15

Budite prvi informisani o first i last minute ponudama.

Email adresa:


Putno osiguranje


Generali Milenium

Uskršnji i Prvomajski praznici u Solunu i Paralijii obilazak Meteora

(3 noćenja - autobusom)

05.04.-10.04.2018. i 28.04.2017. - 03.05.2018.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan 05.04./28.04.2018. Polazak iz Beograda, sa Velikog parkiinga kod Sava centra u 19:00 časova. Polazak iz Kragujevca kod Roda centra u 22.30 h. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i granicnih formalnosti.

2.dan 06.04./29.04.2018.- Dolazak u Paraliju u jutarnjim satima.Slobodno vreme za šoping. Smeštaj u apartmane - vile. Slobodno vreme za odmor. Noćenje. 3. dan 07.04./30.04.2018– U prepodnevnim časovima Fakultativni odlazak do grada Soluna , Obilazak Soluna: Bela Kula, Via Egnatia, Crkva Svetog Dimitrija, Srpsko vojničko groblje na Zejtinliku Slobodno vreme za šoping. U popodnevnim casovima povratak u Paraliju/Olimpic beach . Nocenje 4.dan 08.04./ 01.05.2018.  – U jutarnjim časovima Vaskršnji/prvomajski fakultativni polazak na izlet do Manastira Meteora. Poseta radionici vizantijskih ikona u podnožju Meteora - Zindros (veliki izbor originalnih suvenira i rukom rađenih ikona). Obilazak manastira Veliki Meteori . Povratak preko Kalambake. Pauza za fakultativni ručak. . Povratak u večernjim časovima. ,  Noćenje. 5.dan –09.04./02.05.2018. Do 09.00h Napuštanje apartmana . Slobodno vreme ili fakultativni polazak za mesto Litohoro, odlazak do Zevsove kade. Povratak u podnevnim casovima .Slobodno vreme za soping. Polazak za Srbiju u večernjim časovima.  Vožnja preko graničnog prelaza Evzoni sa kraćim zadržavanjem u Free Shopu-u. Nastavak vožnje preko Makedonije. 6.dan 10.04./03.05.2018.-Dolazak u Srbiju u jutarnjim satima.(Kraj usluga)

Tip smeštaja /cena

Usluga

CENA ARANZMANA

Studiji /app

       Noćenje

58 eur


Cena aranžmana obuhvata:

 •  prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji/
 • mesta se određuju prema prijavi;
 • smeštaj u Paraliji ili Olimpic beachu u studiima i apartmanimana bazi 3 noćenja
 • usluge stručnog vodiča
 •  troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:

 •  fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
 • međunarodno zdravstveno osiguranje
 •  ostale individualne troškove.
 •  Način plaćanja:
 •  u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit agrikol Banke na dan uplate,30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pred put (mogućnost plaćanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta: (neophodan minimum 25 putnika )
⦁ Solun sa poseton Srpskom vojnickom groblju - 15 eur
⦁ Izlet do Manastira Meteori – nije uračunata ulaznica za jedan manastir 25 eur
⦁ Litohoro /Zevsova kada- 10 eur
⦁ Ulaznica za jedan manastir Veliki Meteori- 3 eur

NAPOMENA:
*MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u zemlju EU.
*ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA.Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
*Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
*Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
*Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrisetravel-a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
*Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno.Prema tome potrebno je jasno sagledavanjesituacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svomsadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedištepodešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje međuputnicima i osećaj kolektivizma.
*Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
*Mole se putnici da vode računa o svojim putnimispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanjevrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer niprevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnikmože zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenihosiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti seorganizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Smeštaj u apartmane je prvog dana boravka posle 14 časova (retko je moguć raniji ulazak) a izlazak iz apartmana je u 09 časova ujutro.Studiji i apartmani se nalaze u mestima Paralija i Olimpic beach i svaki ima opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, tv, klimu /naknadno se plaća 5 eur po danu /
OPIS SMESTAJA
LOKACIJA: Nalazi se na 150m -250m od plaže u centralnom delu Paralijeili Olimpic beacha,
Objekti/kuce raspolažu sa 1/2, 1/3, 1/4, i 1/5 studijima I duplex apartmanima . Sve smeštajne jedinice su opremljene kupatilom, terasom, čajnom kuhinjom (sa osnovnim posuđem, frižiderom i rešo sa dve ringle), TV-om i A/C (klima uz doplatu-na licu mesta 5€ dnevno). WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema),
******WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema
*Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
Dolce Vita Travel zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.
Napomena: ne čeka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 70 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA DOLCE VITA TRAVEL
OTP 15/2013