TREBINJE ( sa noćenjem ) + HERCEG NOVI + KOTOR + TIVAT (KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA) + DUBROVNIK

Smeštaj u hotelu “Central Park” 4* - Trebinje
Termin: 30.12.18 / 02.01.19

1.DAN – Polazak iz Kragujevca – 30.12. u 00.30 (sastanak putnika ispred TC Roda, pola sata ranije). Putovanje preko Mrčajevaca, Čačka, Užica, … prema graničnom prelazu Kotroman, a zatim Višegrad, Goražde, Gacko, Bileća.. (mogućnost ulaska putnika duž puta kroz Srbiju). Uz usputne pauze, dolazak u Trebinje u ranim jutarnjim časovima. Odmor, a zatim – obilazak grada u pratnji licenciranog lokalnog turističkog vodiča I upoznavanje sa najlepšim gradom Hercegovine. Odmah zatim sledi I poseta manastiru Tvrdoš (gde možemo da organizujemo grupnu ili pojedinačnu   degustaciju čuvenog manastirskog vina), a onda zaokružujemo lepu priču prvog dana sa predivnim pogledom na grad, sa brda Crkvine, kod Hercegovačke Gračanice. Povratak u hotel. Slobodno popodne I veče, uživanje u Trebinju.

2.DAN – doručak I slobodno vreme, moguća zajednička šetnja do Arslanagića mosta I obavezno – obilazak čuvene Trebinjske pijace I upoznavanje sa proizvodima juga Hercegovine. U 19.00 časova – polazak na fakultativni Doček Nove godine u Boki Kotorskoj – idemo u Herceg Novi I Kotor (putnici se, prilikom rezervacije aranžmana, izjašnjavaju gde žele da dočekaju NG). U dogovoreno vreme I na dogovorenom mestu, posle ponoći – preuzimamo putnike I vraćamo se u Trebinje).

3.DAN – 1.januar 2019. – Kasniji doručak, a zatim, u 11.00 časova – polazak na fakultativni izlet u prelepi Dubrovnik, najlepši grad Jadrana. Obilazak grada u pratnji licenciranog lokalnog turističkog vodiča I slobodno vreme. Polazak iz Dubrovnika u 17.00 časova. Kraća pauza u Trebinju I nastavak putovanja za Srbiju.

 4.DAN – Očekivano vreme dolaska u Kragujevac – u ranim jutarnjim časovima, 2.januara. Kraj Programa.

CENA: 89 EUR

Doplata za 1/ 1 sobu 40%

www.hotel-centralpark.com

MOGUĆNOST POLASKA IZ BEOGRADA UZ DOPLATU OD 1.000,00 DIN PO OSOBI ( minimum 4 osobe )

NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje 40% prilikom rezervacije a ostatak do polaska ili 40% akontacije a ostatak na u 4 mesečne rate u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kurs Uni Credit banke, na dan uplate.

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Dva noćenja sa doručkom u hotelu CENTRAL PARK 4* u TREBINJU
  • Prevoz turističkim autobusim.
  • Pratioca grupe I licencirane vodiče u Trebinju I Dubrovniku
  • GRATIS IZLET u Manastir Gračanicu I Manastir Tvrdoš

ARANŽMAN NE SADRŽI:

Doček Nove godine u nekom od gradova Boke Kotorske ( KOTOR ILI HERCEG NOVI) – 15 EUR ( minuimum za realizaciju 40 osoba)
    Dubrovnik – 15 EUR ( minimum za realizaciju 40 osoba )

OPIS SMEŠTAJA: Jedan od najboljih hotela u Trebinju, čuveni CENTRAL PARK 4* nalazi se u samom jezgru grada. Vrlo elegantan I prefinjen , strankama nudi nezaboravne trenutke provedene u njemu. Doručak na bazi švedskog stola. www.hotel-centralpark.com

PROGRAM JE RADJEN NA MINIMUM 40 OSOBA.

TA ”Dolce Vita Travel”, Ul.27.Marta 19, TC”Radnicki”lok. 4,Licenca Organizatora putovanja 15/13.
34000 KragujevacTel:034/355-665, tel/fax: 034/6100-401, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., www.dolcevitatravel.rsZ.R. 170-30017032000-69 Uni Credit Banka