Vila ERATO INN se nalazi 150 m do plaže.

Vila ERATO INN

Legenda: 1/2 ST – dvokrevetni studio, 1/3 ST – trokrevetni studio, 1/4 APP – četvorokrevetni apartman, 1/4 ST PRIZ – četvorokrevetni studio u prizemlju, PP – Porodični paket
NAPOMENA: klima uređaj se doplaćuje 5 € po danu/studiju. Peškiri nisu sastavni deo opreme studija (gosti donose svoje). Vila poseduje Wi-Fi, ali se agencija ograđuje od kvaliteta signala grčkih operatera.

UMANJENJE:
• Za spajanje dve i više smena umanjenje za autobuski prevoz je 30 €.
• Za polaske od Batočine i južnije, umanjenje za paket aranžmane je – 10 €.
A K C I J A: “JER DECA VOLE MORE“ – Cena porodičnog paketa ukoliko putuje jedan roditelj
• Jedan roditelj + jedno dete do 12 godina = cena za dete se umanjuje 50% (ukupno se plaća 1,5 cene)
• Jedan roditelj + dvoje dece do 12 godina = cena za 1. dete se umanjuje 30%, drugo dete je gratis (ukupno se plaća 1,7 cene)

PROGRAM PUTOVANJA: 1.dan Polazak iz Novog Sada prema odabranom datumu iz tabele. Informacija o tačnom vremenu polaska dobija se u agenciji 2 dana pre polaska. Pauze su predviđene na odmorištima duž autoputa u trajanju do 30 min, u motelu ,,Predejane,, ili „Bavka“ u trajanju oko 45 min. Dalje, u toku putovanja, prave se još jedna do dve kraće toalet pauze, po potrebi, jedna u Makedoniji i jedna po ulasku u Grčku.2.dan Dolazak u prepodnevnim časovima, smeštaj i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u apartmanu/studiju. 12. dan Prema datumu iz tabele, napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju (za tačno vreme povratka, informiacija se dobija od predstavnika agencije kao i na info tabli smeštajnog objekta). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji. Pauze su predviđene kao i u dolasku. Dolazak na mesto polaska u noćnim/jutarnjim časovima.

U CENE IZ TABELE JE UKLJUČENO:
Smeštaj u odabranom objektu na bazi najma, prevoz autobusom ukoliko je ugovoren PAKET ARANŽMAN, troškovi organizacije putovanja, usluge pratioca grupe, usluge pružаnja servisa inopartnera.
U CENE IZ TABELE NIJE UKLJUČENO: boravišna taksa 0,5 € dnevno po jedinici (plaća se direktno predstavniku ili vlasniku vile), individualni troškovi, međunarodno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja, troškovi fakultativnih izleta koji se posebno ugovaraju sa inopartnerom organizatora – na licu mesta, kao poseban ugovor – u Paraliji je to agencija ERATO HOLIDAYS.
MEĐUNARODNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE: Organizator obezbeđuje grupnu polisu osiguranja za one goste koji putuju autobusom. Gosti koji putuju sopstvenim prevozom polisu zdravstvenog osiguranja mogu kupiti i u agenciji (GENERALI, UNIQA, SAVA). Grupna polisa osiguranja pokriva troškove eventualnog lečenja u visini do 30.000 €. CENA: do 19 g. – 0.5€; 20-70 g. – 1 €; 71-86 € - 2 €.
OSIGURANJE OD OTKAZA ARANŽMANA se obezbeđuje posebno, u vrednosti 2-5% cene aranžmana, isključivo prilikom sklapanja ugovora o putovanju i osiguranju (raspitati se u agenciji).
NAČIN PLAĆANJA: Cene su izražene u evrima a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora.
USLOVI PLAĆANJA: putnici imaju mogućnost da se pre uplate aranžmana odluče za jedan od načina plaćanja koji im odgovara, a koji se ne može naknadno menjati:
• 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put. Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu ostatka duga u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana uz primenu uslova otkaza aranžmana.
• Na rate čekovima građana: 30% prilikom prijavljivanja, ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama (čekovi se ispisuju i deponuju 15 dana pre polaska na put i ne mogu se deponovati naknadno) datumirani na 15. u mesecu, zaključno sa 15.11.2019.
• Administrativnom zabranom: u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2019. bez uvećanja ostatka duga.
• Plaćanjem kreditnim karticama Societe Generale banke – MASTERATA, bez kamate i provizije, do 12 mesečnih rata.
• Administrativnom zabranom na PENZIJU: u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2019. bez uvećanja ostatka duga.

SPECIJALNI POPUSTI ZA RANE UPLATE ARANŽMANA - FIRST MINUTE
DO 31.12.2018. = POPUST 20%; DO 20.02.2019. = POPUST 15%;
DO 01.04.2019. = POPUST 10%;

SPECIJALNI POPUSTI ZA RANE UPLATE ARANŽMANA ZA REZERVACIJU (30%) - FIRST MINUTE
DO 31.12.2018. = POPUST 10%

NAPOMENE: Cena aranžmana pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije objekta. Putnici ulaze, najkasnije, u očišćenu smeštajnu jedinicu do 14.00 h, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami održavaju higijenu iste. Posteljina i peškiri menjaju se 6-ti dan boravka. Toalet papir i sredstva za higijenu gosti obezbeđuju sami. Prevoz se obavlja kvalitetnim visokopodnim ili spratnim autobusima, klimatizovanim i sa pratećom audio-video opremom, tako da garantuje isti kvalitet svakog sedišta. Putovanje do Haniotija i Pefkohorija obično traje 13-14 sati, uz više pauza za odmor i četiri granične procedure, gde je moguće zadržavanje nepredviđene dužine trajanja. Transferi od i do Sombora, Subotice, Zrenjanina i Kikinde (DOPLATA 20 € po osobi) do Novog Sada i od/do Vršac (DOPLATA 20 € po osobi) - Beograd, obavljaće se kombi vozilima ili putničkim automobilima. O udobnom i bezbednom putovanju brinu dva ili tri vozača i pratilac grupe. Raspored sedenja, osim u izuzetnim slučajevima, određuje se prema redosledu prijava. Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 10 € po osobi. Ne garantuje se isti broj sedišta u povratku sa letovanja. Količina prtljaga limitirana je na dva komada prtljaga standardne veličine, po osobi. Polasci su garantovani iz Subotice, Sombora, Zrenjanina (minimum 2 putnika), Novog Sada i Beograda, kao i sa svih motela i benzinskih pumpi duž puta Beograd – Niš – Skopje. Autobus prilikom dolaska i odlaska staje što je moguće bliže smeštajnom objektu, a prenos prtljaga nije obaveza posade autobusa.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja,
Opštim Uslovima Putovanja agencije MEGALOS TRAVEL AGENCY,
kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog zdravstvenog osiguranja.