Paralia je omiljeno letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora i udaljeno je samo dva kilometra od Olimpic Beach-a. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni život. Ulice su prepune tavernama, kafeterijama i raznim prodavnicama i buticima. To je moderno letovalište tako da prati trendove kada je u pitanju smeštaj turista. Sadržaji u apartmanima i vilama su u potpunosti prilagođeni vašim potrebama, od apartmana za grupe prijatelja pa do studija za porodice sa decom.

VILA PHAETHON:

Lokacija: 

Dvospratna kuća, koja se nalazi u mirnom delu Paralije, i na oko 100 m od peščane plaže. Kuća poseduje studija za 2, 3 i 4 osobe. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu 5€ dnevno), kao i terasu sa garniturom za sedenje. U prizemlju vile nalazi se zajednički prostor za smenu turista sa toaletom.

Vila poseduje wireless internet čije je korišćenje uključeno u cenu (agencija ne može garantovati brzinu internet i nije odgovorna u slučaju nestanka internet usled tehničkih problema grčkih operatera).

Autobusom se dolazi do same vile, a 50 m od nje je veliki supermarket Champion.

Polasci su iz Kragujevca  i to bez doplate.

vila PHAEHTON

-Cene sa zvezdicom nemaju umanjenje za sopstveni prevoz

Za sve uplate u celosti do 31.12.2018 godine, odobravamo popust od 20%,

a za rezervacije i isplate do polaska popust 15%.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan: Okupljanje putnika na Autobuskoj stanici u G.Milanovcu( u slučaju promene mesta polaska do početka sezone ili tokom sezone, putnici će biti blagovremeno obavešteni).Putovanje prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.Noćna vožnja.
2.dan: Dolazak u Grčku u prepodnevnim satima.Smeštaj u izabrani objekat/ulaz u studije i apartmane najranije od 14 časova/ .Noćenje.
3-11 dan.Boravak u izabraniom mestu,studiju i apartmanu.Noćenje,
12.dan.Napuštanje studija ili apartmana do 9 časova.Slobodno vreme do polaska.Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima, po lokalnom vremenu( za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije, ili na oglasnoj tabli objekta u kome se boravi ).
13.dan.Dolazak u G.Milanovac u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz turističkim autobusom/visokopodnim ili dabldeker,audio i video opremljenosti,klima Wi-fi) na relaciji G.Milanovac-Grčka-G.Milanovac,
-smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijama ili apartmanima,
-usluga predstavnika agencije,organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka,
-troškove organiozacije i vođstva puta.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-u cenu nije uračunata grčka boravišna taksa.U trenutku objavljivanja cenovnika ona iznosi 0,50 eura po smeštajnoj jedinici i danu i plaća se na licu mesta vlasniku objekta,
-međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
-individualne i ostale troškove putnika,kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu pomenute programom putovanja, a naprave se tokom puta i u toku boravka u vili/ klima I sl/.

POPUSTI I DOPLATE:( ne važi za smene označene *)
-sve osobe starije od 12 godina,smatraju se odraslim osobama,
- dete do 12 godina starosti u sa jednom odraslom osobom, ostvaruju popust 20%,i smešraj u ½ studiju,i mesto u autobusu,
-u koliko je dvoje dece u ½ studiju sa jednom odraslom osobom ostvaruju popust od po 30% i imaju mesto u autobusu ,a u koliko su u studiju 1/3 ostvaruju popust od po 20% i imaju mesto u autobusu,
- dete do 6 godina starosti , u pratnji dve punoplatežne osobe,Besplatno,plaća samo sedište u autobusu, i koristi zajednički ležaj,
- dete od 6-12 godina startosti u pratnji dve punoplatežne osobe , koje koristi sopstveni ležaj ,ostvaruje popust od 30%,i mesto u autobusu,
-dvoje dece od 6-12 godina starosti, u pratnji dve punoplatežne osobe, u koliko koriste zajednički ležaj ostvaruju popust od po 50%,deca dobijaju dva mesta u autobusu i smeštaj u zajedničkom ležaju,
-dvoje dece od 6-12 godina starostui u pratnji dve punoplatežne osobe u koliko koriste sopstveni ležaj,
ostvaruju popust od po 20% i mesto u autobusu,
- u koliko 1 osoba boravi u studio, plaća cenu 1,50% od cene paket aranžmana za ½ studio,
-u slučaju spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 eura,po osobi,osim za smene koje su označene *.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke UniCredit banke nas dan uplate i ne može biti predmet prigovora.
-za uplate u celosti : odobrava se popust od 10%,
-za uplate do polaska: 30 % prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja,
-za odloženo plaćanje: 30% prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana u jednakim mesečnim ratama po obračunu , odloženo čekovima građana zaključno sa 25.12.2019 godine po prodajnom kursu Unicredit banke na dan deponovanja čekova . Čekovi se deponuju organizatoru najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
- administrativnom zabranom: 30% prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama,putem overene administrativne zabrane( formular korisniku izdaje Organizator putovanja I to za firme za koje u agenciji dobijete odobrenje) sa dospećem do 25.12.2019 godine,bez uvećanja,
-putem profakture koja mora biti realizovanau toku od 3 dana od datu,a izdavanja,

AUTOBUSKI PREVOZ:
Satnica povratka autobusa iz mesta letovanja je promenjljiva, a u skladu sa zakonskom odredbom odmora vozača.Putnici su obavezni da dva dana pre početka putovanja pozovu agenciju,kako bi dobili obaveštenje o tačnom vremenu polaska autobusa,imenu pratioca grupe i njegovom broju telefona.
Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja.Putnik će prihvatiti sedište koje mu dodeli agencija.Sva deca moraju imati svoje sedište.Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo duž auto-puta na mestima koja su predviđena za ukrcavanje i iskrcavanje putnika.Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu.Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili zaustvnoj traci auto-puta zbog ulaska i izlaska putnika.Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim manjim vozilom (po potrebi agencije)od međustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazištaautobusa ili odredišta iz aranžmana do međustanicegde se ulazi u autobus do krajnje stanice.
Tokom sezone moguća je promena mesta I vremena polaska.
Broj putnika po smenama može se razlikovati.Zato se organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom I na istim sedištima kao u odlasku.
Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta I uslova na putu.
Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 10 eura po osobi.

SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 20 eura po osobi,osim za smene označene *,gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.Pitnik koji je kao vrstu prevozqa odabrao sopstcveni prevoz,dužan je da minimum dan pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera za smeštaj u odabrani objekat,kao I broj telefona osobe zadužene za kontakt na destinaciji.Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se sami raspitaju o pravilima I zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice,pomoći na putu I drugo,kod nadležnih organa.

CENA PREVOZA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA

 

          MESTO POLASKA

POVRATNA

ODRASLI

POVRATNA

DECA DO 12 GODINA

JEDAN PRAVAC

ODRASLI

JEDAN PRAVAC

DECA DO- 12

GODINA

Gornji Milanovac

        45 eura

     35 eura

         35 eura

     25 eura

Čačak

45 eura

35 eura

35 eura

25 eura

Kragujevac,Batočina,Jasgodina,

45 eura

35 eura

35 eura

25 eura

Ćuprija,Paraćin

35 eura

     

Aleksinac, Niš

35 eura

     

Leskovac, Vranje

30 eura

     
         

NAPOMENE:
Za realizaciju putovanja,potrebno je minimum 35 prijavljenih putnika po smeni.
Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura su izabrane nasumično I ne predstavljaju identičan izgled svake smešrtajne jedinice.
Svi objekti u Grčkoj koriste sstem solarnih bojlera za zagrevanje vode,što podrazumeva nešto nižu temperaturu topple vode u odnosu na uobičajenu,kao I manji pritisak topple vode u određenim periodima tokom dana.
Raspored sedenja u autobusu se pravi prema datumu potpisivanja Ugovora o putovanju,osim za putnike koji izvrše doplatu za izbor sedišta.
Čistoću I higijenu, tokom boravka održavaju sami korisnici.Prilikom napuštanja smeštajne jedinice,korisnici su dužni da izbace smeće.
Posteljina I kuhinjski inventor,su sastavni deo smeštajne jedinice, dok peškire,sapun,toilet papir I druga sredstva za higijenu obezbeđuju sami korisnici.
U slučaju zakrčenja ulica(nemogućnost prolaska) u mestima u kojima se smeštajne jedinice nalaze,autobus će ostaviti putnike najbliže moguće smeštajnom objektu.
Predstavnik agencije,pratilac puta I vozači autobusa,nisu dužni da putnicima nose prtljagdo I od smeštajne jedinice.
Putnici se moraju pridržavati kućnog reda u vili.
Izvršilac usluga I pomoći turistima u mestu odredišta je ino-partner”Kirki Travel “Olympic Beach.Broj telefona predstavnika na lokaciji biće dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja putovanja.Putnik je dužan da predstavniku agencije Kirki Travel prijavi sve denostatke,kvarove,probleme kada je smeštaj u pitanj , isključivo u pismenoj formi,koji će pokušati da nastali problem reši u što kraćem roku.
Putnici koji nisu državljani republike Srbije,dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje kroz koju prolaze I u kojoj borave.
Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u program putovanja( redosled I vreme pojedinih sadržaja u program)u zavisnosti od objektivnih okolnosti(kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva,radovi na putu,gužve u saobraćajuštrajkovi,vremenske neprilike,viša sila I slično).
Organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minute ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije.Putnici koji su uplatili aranžmn po cenama iz cenovnikau momentu rezervacije,ne ostvaruju pravo na naknadu za razliku u ceni.
Organizator putovanja, tokom čitavog trajanja putovanja-aranžmana,ne snosi odgovornost za eventualni gubitak,krađu ili nestanak: putn ih isprava,dokumenata,novca,vrdnih stvari,prtljaga.Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije( krađe,tuče I sl.)već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policiskih organa,kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.
U slučaju eventualne štete koju putnik učini u smeštajnoj jedinici ili objektu,dužan je nadoknaditi lično na licu mesta.
U slučaju promena na monetarnom tržištu,tržištu roba I usluga,ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika,organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena,izmene programa ili otkaza putovanja kajkasnije pet dana pre početka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačijeusmene informacije ili opis usluge u katalozima,web sajtovima I slično,koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanjaili posebnom pisanom ugovoru I ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika.
Agencija zadržava pravo da propiše I drugačije uslove plaćanja za pojedine(promotivne) ponude I ponude date kolektivima I sindikalnim organizacijama,kao I u okviru određenih reklamnih akcija I specijalnih programa.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenihg putnika(minimum 45 ) Agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom koja ima isti , ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa,realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa( prevoz,izlete,smeštaj I dr.).

Uz ove programe važe Opšti uslovi putovanja,organizatora putovanja, turističke agencije KONVOJ TRAVEL Gornji Milanovac,usaglašeni sa YUTA standardima I sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja.Konvoj Travel poseduje licencu OTP 288/2010 od 17.02.2010 godine, uz Garanciju putovanja u visini od 300.000 eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja I za slučaj nakade štete, koja se prouzrokuje putniku neispunjavanjem,delimičnim ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su Opštim uslovima I programom putovanja, poUgovoru o Garanciji putovanja,koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih Agencija PU YUTA 011-322-86-86,prijavom na adresu Kondina 14 ili na mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. uz Polisu br.30000005116,od 25.01.2018 godine,ugovorenu sa Akcionarskim društvom za osiguranjeMilenijum osiguranje a.d. Beograd.