Vila VASILIS, Nei Pori
Lokacija: Vila se nalazi u mirnom, novom delu Nei Porija, na udaljenosti od 200 metara od plaže. Opis: Lepo uređena, uredna i čista kuća,poseduje lobi i prostoriju za odlaganje prtljaga i toalet koji gosti mogu koristiti na dan smene. Svaka jedinica poseduje WI-FI internet, klimu i terasu sa tendom.

 vila vasilis nei pori

PROGRAM PUTOVANJA:
POČETAK ARANŽMANA: Aranžman počinje datumom ugovorenim u agenciji organizatora ili posrednika – agenta u prodaji.
ZAVRŠETAK ARANŽMANA: Aranžman se završava datumom ugovorenim u agenciji organizatora ili posrednika – agenta u prodaji.
NAJAM ZA JEDNU OSOBU: Kada jedna osoba boravi u dvokrevetnom studiju ima popust 20%.

U CENE IZ TABELE JE UKLJUČENO:
Smeštaj u odabranom objektu na bazi 11 dana/10 noćenja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

FIRST MINUTE POPUSTI:
-20% SPECIJALAN POPUST VAŽI DO 31.12.2018.
SAMO ZA NAJPRODAVANIJE VILE SELENA MARE, APOLON II, DIMITRIS I KATERINA I ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE
-15% VAŽI DO 31.12.2018. ZA SVE OSTALE VILE

ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE
-10% VAŽI SAMO ZA UPLATE AKONTACIJE I ISPLATU OSTATKA NAJKASNIJE DO 01.03.2019. - POPUSTI NE VAŽE ZA PRVE I POSLEDNJE SMENE IZ CENOVNIKA OZNAČENE SA *
- POPUSTI SE NE MOGU MEĐUSOBNO KOMBINOVATI NITI SABIRATI
- POPUSTI NE VAŽE UKOLIKO JE AKTIVAN NEKI DRUGI SPECIJALNI POPUST (SAJAMSKI, LAST MINUTE I SL.)

U CENE IZ TABELE NIJE UKLJUČENO: prevoz, individualni troškovi, međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti koji se posebno ugovaraju sa inopartnerom organizatora – na licu mesta, kao poseban ugovor – U Paraliji i Olympic Beachu to je agencija ERATO HOLIDAYS, a u Nei Poriju i Platamonu to je agencija MM TRAVEL.
Napomena: Od 01.01.2018. Grčke vlasti uvele plaćanje boravišne takse 0,50 eur / smeštajnoj jedinici / danu. Plaćanje se vrši na licu mesta kod vlasnika vila / predstavnika

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke CREDIT AGRICOLE za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: 30 % od cene aranžmana, prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana najkasnije 15 dana pre početka aranžmana (gotovinski, karticom, čekovima građana), ili u 9 jednakih mesečnih rata (za korisnike kreditnih kartica INTESA BANKE - isključivo u poslovnicama organizatora). Čekovi građana (deponuju se 15 dana pre polaskana put) sa rokom otplate najkasnije 15.12.2019. godine i isključivo 15-og u mesecu, bez uvećanja i kamate. Čekovima se ne mogu platiti aranžmani koji su po specijalnoj ili last minute ceni. Plaćanje putem administrativnih zabrana na platu ili penziju, vrši se završno sa 15.12.2019. godine. PENZIONERI – UZ LIČNU KARTU I POSLEDNJI ČEK OD PENZIJE ILI IZVEŠTAJ IZ BANKE I BEZ ODLASKA U PIO FOND: Plaćanje u 12 jednakih mesečnih rata sa penzije, najduže do 15.12.2019. bez uvećanja I kamate !!!!

MEĐUNARODNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE: Gosti koji putuju sopstvenim prevozom polisu zdravstvenog osiguranja mogu kupiti u agenciji (UNIQA , DUNAV i TRIGLAV). Osiguranje od otkaza aranžmana se obezbeđuje posebno kod osiguravajućih kuća koje ga prodaju, isključivo prilikom sklapanja ugovora o putovanju i osiguranju(raspitati se u agenciji).

NAPOMENE: Cena aranžmana pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije objekta. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu do 14.00 h, a izlazak je poslednjeg dana boravka do 9h. Putnici su u obavezi da tokom svog boravka sami održavaju higijenu iste. Na pola boravka gosti dobijaju čistu posteljinu, koju sami nameštaju. Toalet papir, peškire i sredstva za higijenu gosti obezbeđuju sami.

OPIS VILA: Vila VASILIS se nalazi u mirnom, novom delu Nei Porija, na udaljenosti od 200 metara od plaže. Opis: Lepo uređena, uredna i čista kuća,poseduje lobi i prostoriju za odlaganje prtljaga i toalet koji gosti mogu koristiti na dan smene. Svaka jedinica poseduje WI-FI internet, klimu i terasu sa tendom. Struktura: Vila raspolaže sa dva 1/2 studija (br. A1,B6) sa pogledom na dvorište i šest 1/3 studija (br. A2,B1,B2,B3,B4,B5) koji gledaju na ulicu ili dvorište. Studiji A1 i A2 imaju zajedničku terasu u prizemljuje se nalaze. Klima uređaj: Doplata na licu mesta 5 € dnevno po smeštajnoj jedinici. USLOVI ZA DECU: dete 0-12 godina može koristiti zajednički ležaj.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim Uslovima Putovanja agencije i sa Opštim uslovima međunarodnog zdravstvenog osiguranja – Triglav osiguranje. Primenjuju se OPŠTI USLOVI organizatora putovanja T.A. “KOMPAS tourism & travel” Novi Sad, usaglašeni sa zakonom o obligacijama i YUTA standardima.
POSLOVNICA NOVI SAD: Bulevar Mihajla Pupina 15 tel. 021 523 578, 522 528; fax. 021 66 22 221; 66 16 468e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. www.kompasnovisad.com POSLOVNICA BEOGRAD: Braće Jugović 8,tel./fax. 011 26 24 193; 26 34 028