Uskrs na Krfu

Uskrs na Krfu, sa obilaskom Soluna
04.04. – 09.04.2018. – autobusom
CENA ARANŽMANA : 109 €

 Uskrs na Krfu
sa obilaskom Soluna
04.04. – 09.04.2018. – autobusom

Uskrs na Krfu je spektakularan i nezaboravan.Putovanja za Uskršnje i prvomajske praznike sve su popularnija, i mnogi od nas odluče da taj period provedu na najpopularnijoj destinaciji za ovaj period – na Krfu! Ako još uvek niste odlučili gde biste vi proveli praznike, na ovom prelepom grčkom ostrvu proslava najvećeg hrišćanskog praznika je jedinstvena i neobična. Najatraktivnije je razbijanje vrčeva na Veliku subotu kao i defile simfonijskih orkestara i predivan ponoćni vatromet, ali vas očekuje još puno zanimljivih atrakcija!

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan – sreda 04.04.2018 BEOGRAD-KRAGUJEVAC
Sastanak putnika u 16.30h na parkingu kod Sava centra u Beogradu . Polazak autobusa u 17h. Polazak autobusa U 20.00h kod Roda centra u Kragujevcu . Putovanje kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjima radi odmora, pasoških i carinskih formalnosti.
2. dan – četvrtak 05.04.2018
Dolazak u Solun u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Bela kula, spomenik Aleksandru Makedonskom, Galerijev slavoluk, Fakultativni odlazak do Srpskog vojničkog groblja Zejtinlik. Slobodno vreme za šetnju i šoping. U podnevnim časovima polazak ka luci Igumenica. Ukrcavanje na trajekt. Dolazak na Krf u večernjim časovima. Smestaj u apartmane. Noćenje.
3 dan -petak 06.04.2017
Odlazak za grad Krf, panoramsko razgledanje i prisustvovanje tradicionalnom prazničnom programu. Tog dana u svakoj crkvi organizuje se litija. Filharmonijski orkestar, svira Albinonijev Adagio, drugi orkestar svira Šopenov Posmrtni marš  i još mnogo drugih koji sviraju razne posmrtne marševe poznatih kompozitora klasične muzike. Prva litija polazi iz crkve Presvete Bogorodice (Spiliotissa) u novoj tvrdjavi i iz crkve Hrista Pantokratora u Kampielu u 2 posle podne, dok ostale crkve prate jedna po jedna, dok na kraju poslednja kreće u 22h iz Saborne crkve.Slobodno vreme u gradu. Povratak u apartmane. Noćenje.
4. dan – Velika subota –  07.04.2018.
Fakultativni odlazak do grada Krfa do crkve Svetog Spiridona, gde se prisustvuje svečanoj litiji i iznošenju moštiju Svetog Spiridona – čudotvorca, zaštitnika ostrva. Poseta Srpskoj kući. U 11h prisustvovanje jedinstvenoj ceremoniji Bacanja vrčeva. Odlazak brodićem na ostrvo Vido, obilazak kosturnice. Povratak u apartmane . Slobodno vreme. Fakultativan odlazak u 20:30 h do grada Krfa. Na  trgu Spianada, uz prisustvo velikog broja ljudi, pod svetlošću zapaljenih sveća održava se veličanstvena i jedinstvena proslava Vaskrsa uz litiju. Zatim nastupa parada filharmonijskih orkestra i vatromet  koji će Vam učiniti ovaj praznik nezaboravnim. Povratak u 01.00h iz Krfa u apartmane. Noćenje.

5.dan – Uskrs – nedelja –  08.04.2018.
Fakultativno:odlazak do grada Krfa Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju.. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna voznja sa kračim odmorima.

5. dan  – ponedeljak –   09.04.2018
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA : 109 EUR
doplata za 1/1 sobu 50% od cene aranžmana / jednokrevetna soba na upit

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji
  mesta se određuju prema prijavi;
 • smeštaj u 1/2,, 1/3 ,1/4 studiima I duplex apartmanima u mestima van grada Krfa / Dasia , Guvia Moraitika // na ostrvu Krfu /na bazi 3 noćenja
 • panoramsko razgledanje grada Krfa i Soluna,
 • usluge stručnog vodiča ;
 • troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:

 • Fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
 • međunarodno zdravstveno osiguranje 143.00 po danuGenerali polisa na 30000 eura
 • doplata za klimu -5 eur po danu / po studiu
 • ostale neimenovane individualne troškove.
 • povratna karta za feribot- Igumenica -Krf-Igumenica-15 eur

Način plaćanja:
– u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UNI CREDIT Ban na dan uplate,30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pred put (mogućnost plaćanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta: (neophodan minimum 25 putnika )
– Srpsko vojnicko groblje Zejtinlik – 5 eur
– Transfer do Krfa i nazad -10 eur/ 07..04 -polazak u 20.30 povratak u 01.00h i 10 eur – 08.04.. Polazak u 10.00h -povratak u 16.00h
– 06. .04.2017- izlet u prepodnevnim satima grad Krf -25 eur -cena obuhvata :transfer do grada Krfa i nazad do smestajnih jedinica ,voznja brodom do ostrva Vido i nazad i poseta muzeju Srpskoj kuci
NAPOMENA:
*MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u R. Mađarsku.
*ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA.Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
*Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
*Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
*Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrisetravel-a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
*Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno.Prema tome potrebno je jasno sagledavanjesituacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svomsadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedištepodešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje međuputnicima i osećaj kolektivizma.
*Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
*Mole se putnici da vode računa o svojim putnimispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanjevrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer niprevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnikmože zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenihosiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti seorganizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Studia i apartmani – se nalaze Van grada Krfa na ostrvu Krfu , povezani su linijama medjugradskog prevoza sa gradom Krfom tokom celog dana. Studia i apartmani su opremljeni sa kupatilom, kompletno opremljenom kuhinjom, i terasama . WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema
*Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
Moja Travel zadržava pravo zamene studia I apartmana iste ili više kategorije.
Napomena: ne čeka se na granici obrada papira za tax-free.

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja DOLCE VITA TRAVEL T.A. ,
OTP 15/2013

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

jun 2019.
PUSČPSN
« maj  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930