ČAROBNA SRBIJA

ČAROBNA SRBIJA !!!
MEANDRI UVCA – MANASTIR MILEŠEVA ( spavanje u konacima, doručak i večera ) – SLAPOVI SOPOTNICE – ZLATIBOR
TERMIN PUTOVANJA: 10.10/11.10.20
CENA ARANŽMANA: 5,900,00 din

PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN. Polazak i Kragujevca u 7 h sa parkinga kod železničke stanice. Nastavak puta prema Uvačkom jezeru, uz usputne pauze radi odmora. Kreće se sa brane Uvačkog jezera. Izlet traje oko 4 sata i 30 minuta. Krstarenje Uvačkim jezerom i meandrima Uvca dužinom od 16 km u jednom smeru. . Tokom ove ture imaćete priliku da vidite i njegovo Visočanstvo beloglavog supa – kralja ovog neba!…. NAPUŠTANJE ČAMACA I ODLAZAK NA VIDIKOVAC, SA KOGA SE VIDI ČAROBAN POGLED NA MEANDRE. Po završenoj vožnji, nastavak puta prema manastiru “Mileševa”. Obilazak manastira. Večera ( večera će biti posna ) . Noćenje.
2. DAN. Doručak u manastiru. FAKULTATIVNI obilazak vodopada Sopotnice, koji se nalaze na obroncima planine Jadovnik. Vodopadi Sopotnice, spadaju u red najlepših vodopada Srbije, na kojima se nalaze i izuzrtno očuvane vodenice iz prošlog veka. Do vodopada se ide kombijima koji će nas preuzeti u Prijepolju.Ko ne želi da ide u Sopotnicu, slobodno vreme u Prijepolju. Po završenom izletu, nastavak puta prema Zlatiboru – slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak za Kragujevac. Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.

NAPOMENA U VEZI USPONA KOJI NAS VODI DO VIDIKOVCA: Na vidikovac se izlazi na sopstvenu odgovornost. Jedan deo staze je zahtevniji, dok je drugi deo blaži. Izlazimo na 1180mnv, jezero je na 950mnv. Ukoliko neko iz grupe ne želi da ide na pešačku turu, ostaje na brodićima. Vremenski period trajanja pešačke ture od celog programa je oko 1h i 15 min, u zavisnosti od kondicionog stanja grupe. OBAVEZNO sa sobom poneti vodu i nositi zatvorenu obuću. PREPORUKA: sa sobom poneti i lunch pakete.

CENA OBUHVATA:
– prevoz autobusom turističke klase sa klimom i audio opremom na navedenoj relaciji
– krstarenje čamcima
– noćenje u manastiru “Mileševa “ sa uslugom doručka i večere.
– usluge turističkog vodiča tokom putovanja
– troškove organizacije puta
CENA NE OBUHVATA:
– FAKULTATIVNI IZLET DO VODOPADA SOPOTNICE – 600,00 din. (obavezno izjašnjavanje prilikom rezervacije )

NAČIN PLAĆANJA:
– 3 jednakih mesečnih rata
PROGRAM JE RAĐEN NA MINIMUM OD 45 PUTNIKA
Uz program se primenjuju Opšti uslovi putovanja TA DOLCE VITA TRAVEL
DOLCE VITA TRAVEL – Licenca organizatora putovanja 259/20 – A – 20 www.dolcevitatravel.rs
034/355-665, 6100-401, 6100-402