Hotel “Metropol” ****

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL METROPOL 4* se nalazi na obali jezera 7 km od grada Ohrida , poseduje veliki restoran, loby bar sa recepcijom, suvenirnice. Sobe su sa TV-om, radiom, telefonom, mini barom, TWC,terasom. Doručak švedski sto, večera posluženje.

PROGRAM PUTOVANJA  – INDIVIDUALNI PREVOZ:

 1. dan – Putovanje individualnim prevozom. Dolazak na Ohrid. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – 7. dan – Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. 8. dan – Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA – AUTOBUSKI PREVOZ:

 1. dan – Polasci autobisa su iz Beograda – Kragujevca – Niša ( i mesta duž autoputa ) – sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa za Ohrid u 22:00h iz Beograda, polazak iz KRAGUJEVCA u 23:45h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa, a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) sa parkinga kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 20:00 h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. 2. dan – 6. dan – Ohrid – dolazak, smeštaj, boravak u izabranom apartmanu/ hotelu na bazi najma ili noćenja sa doručkom ili polupansiona.. 7. dan – napuštanje apartmana/hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 8. dan – dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 7 noćenja,
 • Servis predstavnika naše agencije na destinaciji,
 • RAZGLEDANJE GRADA SA LOKALNIM VODIČEM
 • BORAVIŠNU TAKSU
 • Troškovi organizacije programa i usluga partnera u Severnoj Makedoniji..

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Globos osiguranja
 • Doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u cenovniku);
 • Ostale individualne i nepomenute troškove
 • Fakultativne izlete. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :

 • Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu,
 • Usluge pratioca grupe.

TRANSFERI:

 • Mogućnost transfera iz vašeg grada – cena transfera zavisi od broja putnika.

Napomena: Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (LIČNA KARTA ILI PASPŠ ZA PUNOLETNE GRAĐANE A ZA MALOLETNA LICA PASOŠ ) Agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU,  u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja. Agencija organizator putovanja zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska.  Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na izabranoj destinaciji i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom. • Posebna napomena za Covid 19: vlasnik objekta / hotela  ne snosi pravnu odgovornost za potencijalno zaražavanje gostiju virusom Covid 19 za vreme boravka gostiju.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:  

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.  Čekovima gradjana do 15 decembra 2021., po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi Agencije Dolce Vita Travel D.O.O. Licenca Organizatora putovanja OTP 259/2020/A20 od 01.02.2020 . Polisa garancije putovanja –  Globos osiguranja broj: IN – 0000002 – osiguranje od potraživanja  za slučaj insolventnosti turističkih agencija  i neispunjenja , delimičnog ili neurednog ispunjenja obaveza organizatora putovanja. Limit pokrića 200.000 eur.

Tags: