HURGADA, EGIPAT – SEAGULL BEACH RESORT ****

Lokacija

Nalazi se na plaži u Sakali, od aerodroma je udaljen oko 10km.

Opšti podaci

Seagull Beach Resort se nalazi u oblasti Sakala, u Sheraton ulici, u blizini marine u kojoj se nalaze poznati restorani, šoping centri, bazari i diskoteke. Poslednji put je delimično  renoviran 2017. godine. Resort u svojoj ponudi ima i dva a la carte restorana, osam barova, akva park sa toboganima za decu i odrasle.

Za decu tu su mini klub (4-11 godina), dva bazena, dva igrališta, mini zoo, akva park.

Plaža

Hotel poseduje dve privatne peščane plaže. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Hotel poseduje svoju privatnu marinu. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj

Hotel poseduje ukupno 711 soba, od toga 520 standardnih, 84 porodične, 8 porodičnih dupleks soba, 48 superior soba (delimični pogled na more, maksimum 2 osobe u sobi), 18 superior soba sa direktnim pogledom i 16  junior apartmana, 7 apartmana i 7 spojenih soba. 

Sve sobe imaju balkon ili prozor sa pogledom na bazen, more ili baštu, TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, mini bar (voda), sef, fen za kosu.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel poseduje glavni restoran Cleopatra u kojem se služi doručak, ručak, večera, kasna večera, Nefertiti restoran-samo doručak, Food court gde se služi ručak 13.00-15.00 i kineska, italijanska, orijentalna i indijska hrana, riblji restoran a la carte  (besplatno jednom u toku boravka od minimum 5 noći), kineski a’ la carte restoran, Captain Nemo’s pub – večera. 

Barovi: Oasis beach barMarc Anthony pool bar,  Ramsis bar,  Buddha, Scooby Doo pool bar,  Relax Pool Bar, Delphin Beach Bar. U koncept su uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, užine i sladoled u određeno vreme tokom dana na određenim lokacijama. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja.  Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama.

Plaća se: kineski a’ la carte restoran, Captain Nemo’s pubKing Tut Disco (ulaz besplatan), ceđeni sokovi, turska kafa, kapućino, espreso, uvozna alkoholna pića, hrana  i piće van predviđenih termina i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj).

Ostali sadržaji

 Doktor, apoteka, tržni centar, dva bioskopa, faks, frizer, servis za pranje veša, konferencijska sala.

Sport i zabava

Hotel u svom sklopu ima pet bazena i akva park sa 3 tobogana za odrasle i 8 tobogana za decu. Tokom zimske sezone se greju dva bazena i akva park (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih sadržaja tu su : bilijar 2 sata tokom boravka besplatno, stoni tenis,  tenis i skvoš dva sata tokom boravka besplatno, fudbalski teren, odbojka na pesku, aerobik, gimnastika u vodi, kao i druge dnevne i večernje animacije. Besplatan internet u food court-u od 08.00-18.00.

Plaća se: internet u lobiju hotela, ronjenje, vodeni sportovi, osvetljenje teniskih terena, egipatski orijentalni šator, nargila i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru Health Club-a gosti mogu da koriste teretanu 30 minuta dnevno bez doplate.

Plaća se: tursko kupatilo, jacuzzi, parno kupatilo, sauna, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Program Putovanja :

Prvi dan › Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona. Ocekivano poletanje oko 06.30h. Direktan let kompanije AIR CAIRO. Obrok u avionu. Predvidjeno sletanje na aerodorom Hurgada oko 10h.  Transfer do odabranog hotela i smeštaj. Usluga prema pravilima hotela..

2-7/10/11/14 dan › Hurgada Boravak u izabranom hotelu na bazi ugovorene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

Poslednji  dan › Hurgada – Beograd Doručak. Napuštanje hotela prema hotelskim pravilima .Transfer do aerodroma. Let avio kompanijom AIR CAIRO za Beograd,predvidjeno vreme za poletanje je u 02.00h. Obrok u avionu. Sletanje na aerodrom u Beogradu oko 05.30h. Kraj usluga.

1. dan – Sastanak grupe na aerodromu «Nikola Tesla», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu je u popodnevnim časovima. Posluženje u avionu. Sletanje u Hurgadu . Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Večera i noćenje

2–10/11. dan – Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge, vreme za odmor, fakultativne izlete i ostale aktivnosti.
11/12. dan– Doručak i napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u večernjim satima. Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu ) za Beograd je u večernjim satima. Let za Beograd. Posluženje u avionu.

12 /13 dan Sletanje u Beograd predviđeno je posle ponoći. Kraj programa.

Cena uključuje:

– Avio prevoz na relaciji Beograd-Hurgada–Beograd kompanijom AIR CAIRO ( Airbus 320) ili AIR SERBIA 

– Sve avio takse na letu AIR CAIRO iznose Beograd (21.42 €), Hurgada (36.60 €), CAD (0.98 €) i YQ taksa iznosi 17 € (ukupno 76 €)

– Sve avio takse na letu AIR SERBIA iznose Beograd (21.42 €), Hurgada (29 €), CAD (0.98 €) ukupno 51.4 €

– Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta

– Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.

– Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.

– Transfere aerodrom – hotel – aerodrom u Hurgadi klimatizovanim autobusima ili minibusevima.

– Usluge predstavnika agencije.

– Troškove organizacije putovanja.

– Deca do dve godine plaćaju samo egipatsku aerodromsku taksu 69 €, nemaju sedište u avionu niti ležaj u hotelu.

Cena ne uključuje:

– Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..

– Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (za Egipat nije obavezno ali toplo preporučujemo).

– Fakultativne izlete koje u Hurgadi organizuje naš ino-partner(prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja za kvalitet i cenu)

– Egipatsku vizu (25 US$ po pasošu) koja se dobija na aerodromu u Hurgadi pre pasoške kontrole

– Individualni i dodatni hotelski troškovi;

Tags: