HURGADA, EGIPATT – ALBATROS CITADEL RESORT *****

Lokacija

Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 20km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade.

Opšti podaci

Hotel je prvobitno otvoren 2008.godine, a 2018.godine  ulazi u sastav hotelskog lanca Albatros, tako da je tad u potpunosti renoviran i ponovo otvoren. Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh na svojoj plaži. Poseduje 539 smeštajnih jedinica. Gosti u ovom hotelu mogu  uživati u specifičnom ambijentu i iskusiti aktivan odmor uživajući u sportovima na vodi, izletima brodom, i prepustiti se plaži dugoj 1.6km koja ima 3 lagune.

Za decu tu su mini klub, dva igrališta, dečiji bazen i dečiji meni u restoranu.

Plaža

Hotel poseduje privatnu, delom peščanu delom šljunkovitu, plažu dugačku 1.6km. Plaža je podeljena na tri dela:  plaža kod prve lagune sa animacijama i delom za decu sa igralištem, plaža kod druge lagune sa koralnim grebenom gde je obavezna obuća za kupanje  i treći deo je peščani deo plaže bez animacija. Na plaži se ležaljke, peškiri i suncobrani ne plaćaju. Peškiri se dobijaju uz karticu. 

Smeštaj

Kompleks ima 539 smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju  TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, sef, fen za kosu, telefon, set za čaj i kafu, balkon/terasu.

Standardne sobe su veličine 40-52m².
Deluxe sobe su veličine oko 70m² i imaju deo za sedenje. 
Porodične sobe se sastoje od dve sobe i kupatila, površine su 58m².

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).

Glavni restoran The Citadel gde se služi doručak, ručak, večera, kasna večera. Gostima su takođe na raspolaganju a la carte restorani (italijanski, brazilski, riblji, tajlandski) u kojima mogu da koriste ručak/večeru uz obaveznu rezervaciju. Tu su i lobby bar, bar pored bazena, fun bar (zabava i diskoteka) i beach bar. Sladoled za decu  je uključen u cenu i služi se od 15 do 17h. Mini bar se svakodnevno dopunjuje vodom a jednom nedeljno sokovima. U sklopu usluge su sladoledi i sendviči u određeno doba dana, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa, čaj.

U svim restoranima je obavezan dress code.

Dodatno se plaćaju: sveže ceđeni sokovi, uvozna i flaširana alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Doktor, apoteka, prodavnice, servis pranja veša, bankomat, limuzina.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju 4 bazena (3 za odrasle . 1 za decu), 3 lagune, 6 jacuzzi-ja na otvorenom, vaterpolo, gimnastika u vodi, aerobik, pikado, boćanje, odbojka na vodi, tenis , dnevne i večernje animacije. Wi Fi internet je dostupan u javnim prostorima hotela.

Plaća se: nternet cafe, spa centar, bilijar, sportovi na vodi, ronjenje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.

Plaća se: sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Program Putovanja :

Prvi dan › Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona. Ocekivano poletanje oko 06.30h. Direktan let kompanije AIR CAIRO. Obrok u avionu. Predvidjeno sletanje na aerodorom Hurgada oko 10h.  Transfer do odabranog hotela i smeštaj. Usluga prema pravilima hotela..

2-7/10/11/14 dan › Hurgada Boravak u izabranom hotelu na bazi ugovorene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

Poslednji  dan › Hurgada – Beograd Doručak. Napuštanje hotela prema hotelskim pravilima .Transfer do aerodroma. Let avio kompanijom AIR CAIRO za Beograd,predvidjeno vreme za poletanje je u 02.00h. Obrok u avionu. Sletanje na aerodrom u Beogradu oko 05.30h. Kraj usluga.

1. dan – Sastanak grupe na aerodromu «Nikola Tesla», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu je u popodnevnim časovima. Posluženje u avionu. Sletanje u Hurgadu . Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Večera i noćenje

2–10/11. dan – Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge, vreme za odmor, fakultativne izlete i ostale aktivnosti.
11/12. dan – Doručak i napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u večernjim satima. Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu ) za Beograd je u večernjim satima. Let za Beograd. Posluženje u avionu.

12 /13 dan – Sletanje u Beograd predviđeno je posle ponoći. Kraj programa.

Cena uključuje:

– Avio prevoz na relaciji Beograd-Hurgada–Beograd kompanijom AIR CAIRO ( Airbus 320) ili AIR SERBIA 

– Sve avio takse na letu AIR CAIRO iznose Beograd (21.42 €), Hurgada (36.60 €), CAD (0.98 €) i YQ taksa iznosi 17 € (ukupno 76 €)

– Sve avio takse na letu AIR SERBIA iznose Beograd (21.42 €), Hurgada (29 €), CAD (0.98 €) ukupno 51.4 €

– Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta

– Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.

– Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.

– Transfere aerodrom – hotel – aerodrom u Hurgadi klimatizovanim autobusima ili minibusevima.

– Usluge predstavnika agencije.

– Troškove organizacije putovanja.

– Deca do dve godine plaćaju samo egipatsku aerodromsku taksu 69 €, nemaju sedište u avionu niti ležaj u hotelu.

Cena ne uključuje:

– Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..

– Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (za Egipat nije obavezno ali toplo preporučujemo).

– Fakultativne izlete koje u Hurgadi organizuje naš ino-partner(prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja za kvalitet i cenu)

– Egipatsku vizu (25 US$ po pasošu) koja se dobija na aerodromu u Hurgadi pre pasoške kontrole

– Individualni i dodatni hotelski troškovi;

Tags: