Hurgada

Hurgada – Crveno more
Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom.
Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta.
Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Hurgada, Egipat – nikada dostupniji. Letovanje na koje ste čekali. Zbog velikog interesovanja obezbedite i rezervišite Vaše mesto na vreme. Preporučujemo Vam provereno dobre hotele. Veliki izbor paket aranžmana na 6, 7, 9, 10, 11, 13 ili 14 noćenja ALL INCLUSIVE. Napomene za putovanje u Hurgadu:

1) Za putovanje u Hurgadu potrebni su negativni testovi na covid-19;

2) U agenciji se dobija formular (health declaration) koji se popunjava i to je jedina dodatna procedura za ovu destinaciju;

3) Viza za Egipat na ulazu 15$

4) Obavezno je međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa dodatkom osiguranja od covid-a 19;

5) U slučaju otkaza letova i nemogućnosti realizovanja aranžmana za nove rezervacije se vraća novac u celosti dok u slučaju otkaza od strane putnika u bilo kom slučaju za nove ugovore važe opšti uslovi putovanja.