Toroni

Toroni se nalazi na krajnjem jugu Sitonije na njenoj zapadnoj obali na 138 km od Soluna. Udaljen je 22 km od Neos Marmarasa. Ima 2,5 km dugačku prelepu plažu, koja ima plavu zastavicu i ako želite da se prepustite miru i kristalno čistoj vodi, ovo mesto je pravi izbor za vas. Toroni vam nudi idealnu priliku za porodični odmor.

Duž čitave obale Toronija, nalaze se taverne sa grčkim i internacionalnim specijalitetima. Na plaži postoji i park za decu, igraonica. Postoji par supermarketa koji su dobro snabdeveni. Pošto ima puno kafe barova, oni su se raširili većim delom obale, sa suncobranima i ležaljkama, koji se dobijaju na korišćenje uz plaćanje pića. Ali plaža je dovoljno dugačka, tako da ima puno mesta i za turiste koji ne žele da plaćaju iznajmljivanje ležaljki na plaži. Ako se udaljite 500 metara od centra, može vam se desiti da budete sami na plaži u prečniku od 100-200m. Ovo je pravi raj za one koji ne vole gužvu na plaži.

TORONI – VILA ANNA

Toroni je primorsko selo zapadne Sitonije, od Neos Marmarasa udaljeno oko 20 kilometara, nastanjeno u manjoj uvali, zaštićeno od talasa i vetra. Toroni […]

Pročitaj još...