NEI PORI – KUĆA VIKTOR

Lokacija: Kuća Viktor se nalazi u mirnom okruženju na oko 250 metara od velike peščane plaže.

Struktura:

1/3 studio: francuski ležaj i jedan standardni ležaj

1/4 studio: dva francuska ležaja,

1/5 studio: dva francuska ležaja i jedan standardni ležaj.

Opis: Smeštajne jedinice se nalaze na 2. spratu, opremljene su kuhinjama, TV aparatima i klima uređajima čije korišćenje je u ceni aranžmana. Posteljina je sastavni deo opreme, a gosti donose svoje peškire. O higijeni smeštajne jedinice se staraju putnici za vreme njihovog boravka u istoj.

Dodatni sadržaji: Kuća Viktor poseduje Wi Fi. Megalos Travel Agency ne prihvata odgovornost u slučaju profesionalne potrebe korišćenja bežičnog interneta u kućama iz svoje ponude. Parking se nalazi ispred kuće, na slabo frekventnoj ulici.

Klima uređaj: u ceni aranžmana.

GPS: 39°58´24.56´´N – 22°39´25.16´´E

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan Polazak iz Novog Sada prema odabranom datumu iz tabele. Informacija o tačnom vremenu polaska dobija se u agenciji 2 dana pre polaska. Pauze su predviđene na odmorištima duž autoputa u trajanju od 15 min. do 45 min. u skladu sa uslovima na putevima. 2.dan Dolazak u prepodnevnim časovima, ulaz u smeštajnu jedinicu od 14:00 časova i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u apartmanu/studiju. 12. dan Prema datumu iz tabele, napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Polazak za Srbiju (za tačno vreme povratka, informacija se dobija od predstavnika agencije kao i na info tabli smeštajnog objekta). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji. Pauze su predviđene kao i u dolasku. Dolazak na mesto polaska u večernjim/jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI OBUHVATA:

najam izabranog smeštaja na bazi 6/10/16 noćenja

samo za paket aranžmane – prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja

usluge licenciranog pratioca grupe

usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji

troškove organizacije i realizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

autobuski prevoz, za aranžmane na bazi najma

boravišna taksa 0.5eur/dan u apartmanima svih kategorija

međunarodno zdravstveno osiguranje (Generali/Uniqa/Sava – izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €)

održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

NAČIN PLAĆANJA:
Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj
protivvrednosti po srednjem kursu NBS.


Napomene:
Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
Troškovi promene već potvdjenih rezevacija (zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i slično) su 1000 dinara po rezervaciji.
Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, sedište u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom i Programom putovanja uz mogućnost doplate.
Na dodatne usluge (doplata za klimu, transferi itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
U objektima gde je naglašeno postojanje Wi Fi-a, Organizator putovanja ne može garantovati kvalitet i brzinu protoka internet konekcije.
U slučaju nedovoljnog broja putnika na prevozu, postoji mogućnost transfera drugim vozilom sa dela puta do (ili sa) destinacije.
Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, bi trebala  imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu u opštini ili sudu.

Smeštaj putnika u objekat:
Najranije posle 14:00 č. na dan početka korišćenja usluge, napuštanje objekta na dan završetka korišćenja usluge do 09:00 č. po lokalnom vremenu
Poslednjeg dana boravka, posle napuštanja objekta, vrši se popis inventara, ukoliko je načinjena šteta ili nedostaje deo inventara, korisnik aranžmana je u obavezi na licu mesta da nadoknadi štetu u celosti.
Uz ključ se uglavnom dobija i privezak za struju. Po izlasku iz smeštajnih jedinica, molimo Vas da ključ ostavite u bravi. U slučaju da putnik izgubi ključ , zamena iznosi 10 evra, a ukoliko izgubi karticu, zamena iznosi 50 evra.
Kvarove odmah prijaviti vlasniku objekta
Higijenu u objektu održavaju korisnici aranžmana
Otpatke i toalet papir odlagati u korpu koja je predviđena za to (ukoliko je jasno naznačeno)
Peškiri, toalet papir i ostali higijenski pribor nisu sastavni deo sobe na svim destinacijama, informišite se u agenciji
Promena posteljine u toku boravka putnika nije obavezna po Ugovoru o smeštaju i lokalnom Zakonu o turizmu. Molimo da se o ovome raspitate u agenciji
Poslednjeg dana boravka, ispraznite Vaše kante za smeće
Molimo Vas da se od 14:00 č. do 17:30 č., svakog dana pridržavate kućnog reda.
Zdravstveno osiguranje putnika pokriva nadležna osiguravajuća kuća
Zdravstveno osiguranje nije sastavni deo aranžmana, može se naknadno uplatiti kod Organizatora putovanja, agencije Subagenta ili direktno kod osiguravajuće kuće.
U slučaju zdravstvenih problema, a kada nema polisu osiguranja – putnik sam snosi sve troškove lekara i ostale eventualne troškove. Kako ne biste imali ove neplanirane (i često vrlo visoke) troškove – preporučujemo vam da uplatite svoju polisu osiguranja!
Tags: