Adrina Beach Hotel

, Skopelos

Opis destinacije

Netipično ostrvo Egeja s obiljem vode i zelenila čiji nestvarni mir mogu da poremete jedino zvona sa ogrlica brojnih koza. U jednoj rečenici može se predstaviti i ovako: veoma zeleno, veoma grčko i veoma smireno. Najzelenije je ostrvo Grčke čija su brda prekrivena gustim borovim šumama i maslinjacima. Prva naselja datiraju još iz praistorije. U vreme Vizantije Skopelos je bio znan kao „mesto izgnanstva“ a danas je jedna od omiljenijih turističkih destinacija čijoj je lepoti teško odoleti. Skopelos je i ostrvo sa 360 crkava. Ipak, njegov ukras su predivne plaže (Stafilos, Panormos, Milia, Kastoni...) s obiljem sunca koje se ogleda u nestvarnom plavetnilu čistog mora... Grad Skopelos nudi ljubav na prvi pogled. Međutim, uske ulice „grada zanatlija i bakalnica“ samo su delić šarma ovog mediteranskog prostora u kome je sve doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Smešten je na južnoj strani ostrva, između luka Glosa i Skopelos na razdaljini od oko 13 km od obe, ali i u blizini naselja Panormos i plaža Mila i Kastani.

Plaža:
Nalazi se na samoj plaži (krupni kamenčići).

Hotelski sadržaj: 
U sklopu hotela se nalazi recepcija, sigurnosni sefovi (nezavisni od onih koji se nalaze u sobama), salon , internet prostor, restoran, taverna, bar, bar na plaži, bazen sa morskom vodom, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena, peškiri za plažu,  pristanište za male čamce, dečije igralište i parking. Wi Fi internet je besplatan u javnim prostorijama. Gosti hotela mogu koristiti sve usluge (plažu, Wi-Fi internet, spa, restoran, plažni bar) hotela Adrina Resort & Spa 5* koji se nalazi na udaljenosti od oko 150 metara.

Sobe: 
Hotela ima 48 dvokrevetnih soba veličine oko 25 m2 i 11 mezoneta vličine oko 35 m2. Sve dvokrevetne sobe imaju: klimu,SAT TV , sobne papuče, kupatilo (fen za kosu), mini frižider, sef, direktnu telefonsku liniju, besplatni Wi – Fi internet.

Usluga: 
Polupansion, doručak i večera se služe po principu samoposluživanja.

Napomena:
Hotel je izgrađen je u skladu očuvanja životne sredine i zelenila i tradicionalne arhitekture ostrva Skopelos.

Kontakt : 
https://adrinabeach.com/sr/ 
1. dan BEOGRAD – SKIJATOS - SKOPELOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do luke u trajanju od oko 10 minuta. Ukrcavajne na brod koji plovi do Skopelosa (Neo Klima) oko 40 minuta. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.

2. do 10./11. dan SKOPELOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKOPELOS – BEOGRAD - SKIJATOS
Napuštanje objekta, transfer do luke u Neo Klimi prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Ukrcavajne na brod koji plovi do Skijatosa oko 40 minuta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

Odaberite idealnu destinaciju za leto

Dolce Vita Travel / Broj licence OTP 142/2021. A od 27.10.2021/ PIB 107948763 / MB 20903171 / Broj računa 170-30017032000-69