Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
ČAROBNA SLOVENIJA
LJUBLJANA – KOPAR, PORTOROŽ & PIRAN - BOHINJ & BLED
PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM 2 NOĆENJA SA DORUČKOM I PREVOZOM

TERMIN PUTOVANJA: 28.04/02.05.2023
CENA – 150 EUR
B&B Hotel Ljubljana Park – CENTAR LJUBLJANE 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE 
- Prevoz viskopodnim/spratnim/ autobusom visoke turističke klase sa svim  pripadajućim troškovima prema planu puta  
- Smeštaj u hotelu  hotelu Park 4/3* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak- „Švedski sto ). 
- usluge turističkog vodiča, 
- obilaske prema programu, 
- organizacione troškove. 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE 
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje  (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog) 
- Troškove fakultativnih izleta: Kopar, Portorož i Piran 30€,  Bohinj & Bled 25€; neophodan minimum prijavljenih putnika da bi se izlet realizovao je 30 putnika,
- Fakultativni izlet do Kranja 5 eur
- Boravisnu taksu koja iznosi 3.18 eur po osobi po noći – plaća se prilikom REZERVACIJE
- Ulaznice za spomenike, muzeje  i sve programom nepomenute usluge. 
Objekat B&B Hotel Ljubljana Park je smešten u istorijskoj zgradi pod zaštitom, koja je delimično renovirana 2017. godine. Centar grada Ljubljane i najznačajnije turističke znamenitosti nalaze se na par minuta hoda.
Udobno opremljene sobe hotela imaju elegantno, ali toplo uređenje, besplatan WiFi i sjajan pogled. Tokom boravka možete besplatno koristiti računar sa internetom. https://www.hotel-bb.com/en/hotel/ljubljana-park

1.DAN programa putovanja (28/29.04.2023.) KRAGUJEVAC - BEOGRAD - LJUBLJANA
Polazak iz Kragujevcau 21:00 h sa parkinga kod glavne  železničke  stanice, a polazak iz Beograda je  u 23 h.  Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. 

2. DAN programa putovanja (29.04.2023.)  LJUBLJANA - KRANJ
U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i informativna šetnja gradom: BISKUPSKA PALATA  – STIŠKI DVORAC – KATEDRALA SVETOG NIKOLAJA – AUERSPREGOVA PALATA  – UNIVERZITET  i TROMOSTOVJE na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i barova. Potom smeštaj u hotel i  slobodno vreme. Smeštaj u hotel. U poslepodnevnim časovima mogućnost  fakultativnog izleta i posete prelepom gradiću Kranju. Noćenje.

3. DAN programa putovanja (30.04.2023) LJUBLJANA – KOPAR –PORTOROŽ – PIRAN - LJUBLJANA 
DORUČAK. Slobodan dan u Ljubljani ili fakultativni, celodnevni izlet do Jadranske obale: Polazak u 09 h na celodnevni izlet. Dolazak u KOPAR i kratak obilazak centra grada uz razgledanje centralnog gradskog trga koji nosi ime Tito, potom divne Pretorijanske palate, promenade... Slobodno vreme. U nastavku  izleta, poseta Portorožu  poznatom mondenskom letovalištu a zatim i prelepom i Piranu  , starom gradu kog krasi Tartinijev trg, a čiji će Vas ambijent vratiti u neka stara, romantična vremena.  Polazak iz Pirana. Povratak u hotel u Ljubljani oko u poslepodnevnim časovima.  Noćenje.

4. DAN programa putovanja (01.05.2023.) BOHINJSKO JEZERO - BLED   - SRBIJA 
Doručak. Odlazak iz hotela u 8.30č. Slobodno vreme u Ljubljani ili fakultativni izlet. Odlazak do BOHINJSKOG JEZERA i malenog mestašca na njegovoj obali koje se naziva Ribčev Laz. Šetnja uz uživanje u neverovatno lepoj prirodi. Odlazak na BLED. Po dolasku sledi šetnja do Bledskog jezera uz panoramski osvrt na Bledsko ostrvo i Bledski zamak. Slobodno vreme za uživanje u prelepom Bledu i za degustiranje čuvenih „kremnih rezina“ (krempite). Polazak oko Srbiji u 18č. Putovanje preko Hrvatske. Noćna vožnja.

5. DAN (02.05.2023.) SRBIJA
 Dolazak u Beograd/Kragujevac u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

- 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja 
- dinarski po srednjem kursu NBS na dan, platnim karticama VISA, MASTER CARD,
- čekovima građana ili putem administrativne zabrane.

DLCV

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

Odaberite idealnu destinaciju za leto