Dream World Palace

Side, Turska

Opis destinacije

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske. Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se mešale umetnosti iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke. Zahvaljujući tome, grad je međunarodno priznat sa svojim spomenicima kulture, kao jednim od najvažnijih punktova Male Azije. Glavni turistički delovi grada gotovo su podeljeni. Zapad je u znaku luksuza i modernog doba, sa hotelima visoke kategorizacije i prelepim peščanim plažama, dok je istočni, među lokalnim stanovništvom poznat kao ’drevni Side’, više šljunkovit, ali u poređenju sa zapadom, mirniji. Takođe, svemu tome doprinosi i činjenica da se upravo na istočnim obalama nalaze ostaci istorije grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Udaljen je oko 55km od aerodroma u Antaliji i oko 12km od centra Sidea.

Opšti podaci
Hotel je otvoren u junu 2021. godine, ukupno ima 500 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju 3 à la carte restorana, poslastičarnica, 3 bara (Lobby bar, Pool bar i Beach bar) kao i diskoteka. 

Za decu je tu mini club (4-12 godina) i dečiji bazen.
Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Nalazi se na oko 400m od peščane plaže, upotreba suncobrana i ležaljki je uključena u cenu. Do plaže je gostima na raspolaganju shuttle bus.

Smeštaj
Standardne sobe imaju mini bar (dopunjava se dnevno vodom), TV, telefon, centralnu klimu, Wi-Fi i fen.

Površina standarnih soba je 22m2. 

 Family sobe imaju dve spavaće sobe i jedno kupatilo i zauzimaju površinu od 38m2.

 Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu), ponoćna supa, užine i sladoled u određeno doba dana. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su takođe uključena u all inclusive koncept. 

Plaća se: Vitamin bar, uvozna i flaširana pića, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Frizer, doktor, servis za pranje veša, fax.

Sport i zabava
Bazen za odrasle (18+), aqua park, pikado, stoni tenis, fitness centar, odbojka na plaži, razne dnevne i večernje animacije i uživo muzika.

Plaća se: diskoteka, svi sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

Odaberite idealnu destinaciju za leto

Dolce Vita Travel / Broj licence OTP 142/2021. A od 27.10.2021/ PIB 107948763 / MB 20903171 / Broj računa 170-30017032000-69