Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
HRVATSKA – SLOVENIJA 
(RIJEKA – OPATIJA – PORTOROŽ – RIRAN - KOPER– OSTRVO KRK – OSTRVO CRES )

TERMIN PUTOVANJA : 28.04/02.05.23
CENA 169 EUR   

CENA ARANŽMANA SADRŽI: 
- prevoz turističkim autobusom
- smeštaj u hotelu sa 3* u Rijeci na bazi 2 noćenja sa doručkom
- boravišnu taksu
- obilazak Rijeke I Opatije
- licenciranog turističkog vodiča

CENA ARANŽMANA NE SADRŽI:
- fakultativni izlet za Slovenačko primorje – 25 eur – minimum za realizaciju  35 putnika
- fakultativni obilazak Krka I Cresa  - 35 eur – minimum za realizaciju 35 putnika
- putno zdravstveno osiguranje
- borabišnuntaksu I osiguranje 2,15 eur po noći
- doplata za 1/ 1 sobu 40 eur

NAPOMENA: 
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
- Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima.
- Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa.
1.DAN.(28.04) Polazak uz Kragujevca oko 22 h. Nastavak puta prema Beogradu. Noćna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku uz usputna stajanja radi odmora i carinskih formalnosti. 

2.DAN.(29.04) Dolazak u Opatiju I obilazak grada sa lokalnim vodičem. Šetnja čarobnim šetalištem LUNGOMARE čije je simbol Devojka sa galebom, šetalište koje obiluje starim vilama I restoranima, šetalište koje je motiv I inspiracija za mnoge umetnike I veliki broj turista koji dolaze da obiđu Opatiju I njenu okolinu.Slobodno vreme za kafu I nastavak puta prema Rijeci.  Obilazak grada koji je ujedno I najveća luka Hrvatske, grad bogate kulture I istorije, koji obiluje bogatom gastronomskom ponudom, brojnim plažama I uvalama u svojoj okolini kao I po mnogobrojnim parkovima I šetalištima u samom gradu. Potom smeštaj u hotel. Slobodno vreme . Noćenje.

3.DAN.(30.04) Doručak. Fakultativni obilazak Portoroža, Kopra Izole I Piran, živopisna , pre svega turitička mesta, gde je ljubaznost i srdačnost stanovništva na visokom nivou, poznata i po proizvodnji maslinovog ulja, nadaleko poznatim tartufimai ribarenju. Duž čitave rivijere su mnogobrojni luksuzni hoteli, restorani, kafići. Dan za odmor i uživanje. U poslepodnevnim časovima povratak u Rijeku.. Za sve koji ostaju u Rijeci – slobodno vreme. Noćenje.

4.DAN.(01.05) Doručak. Fakultatini obilazak ostrva Krk I ostrva Cres. Ostrvo Krk je najveće I najposećenije ostrvo Jadrana. Najveći i najznačajniji grad na ostrvu je svakako grad Krk, jedno od najstarijih urbanih naselja u Hrvatskoj, sa bogatom kulturnom ponudom i istorijskim spomenicima. Zapravo na čiatavom ostrvu Krku nalaze se mnoge prirode, kulturno istorijske i verske znamenitosti. Pored samog grada Krka najpoznazija mesta  na Krku su čuvena Malinska, Vrbnik, Njivice, Baška i Omišalj. Sa obalom je ostrvo povezano poznatnim I velelepnim  Krčkim mostom. Po obilasku Krka , nastavak puta prema trajektu I prelazak na drugo ostrvo Cres, poznatom po vidikovcima, beloglavom supu I čuvenoj plaži Lubenice svrstanoj među 40 najlepših skrivenih plaža na svetu. Po završetku obilaska ostrva nastavak puta prema Srbiji sa usputnim pauzama. 

5. DAN (02.05)Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

Odaberite idealnu destinaciju za leto