Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Akyarlar, na oko 9km od mesta Turgutreis i oko 23km od centra Bodruma. Aerodrom MIlas udaljen je oko 60km.

Opšti podaci
Hotel zauzima površinu od 16.000m² i ima ukupno 179 sobe (116 standardnih soba i 23 club sobe). Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju i à la carte restoran, barovi (Lobby bar, Pool bar, Relax bar, Blue bar), fitness  i Spa centar. Hotel je jako lepo organizovan , smešten u lepom prirodnom ambijentu tako da je preporuka za miran odmor.

Za decu su tu dnevne i večernje animacije, dečije igralište, dečiji bazen.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel je udaljen oko 120m od plaže. Gosti mogu da koriste ležaljke, suncobrane i peškire za plažu bez doplate.

Smeštaj
Hotel ıma ukupno 179 soba od čega je 116 standardnih soba i 23 club sobe. Sve sobe imaju klima uređaj, Wi-Fi internet, mini bar, sef, telefon, SAT TV, kupatilo, fen za kosu. 

Standard room – površine su 30m². Sobe su sa balkonom i mogu da imaju pogled na bazen ili na more. 

Club room – površine su 42m². Imaju spavaću sobu, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i balkon.

Plaća se: room service., telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive (samoposluživanje – izbor više jela prema pravilima hotela). Pored glavnog restorana gde se služe glavni obroci (doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina)  gostima je na raspolaganju à la carte restoran turske kuhinje, kao i barovi (Lobby bar, Pool bar, Relax bar”, “Blue bar”). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine i poslastice tokom dana u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. All inclusive koncept traje u periodu od 10:00h do 00:00h. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, sva pića posle ponoći, à la carte restoran i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, rent-a-car, servis za pranje i peglanje veša, sala za sastanke, biblioteka.

Sport i zabava
Dva otvorena bazena, bazen za decu, aerobic, vaterpolo, pikado, odbojka na plaži, bilijar, fitness centar, kao i druge dnevne i večernje animacije (uživo muzika dva puta nedeljno, profesionalne predstave tri puta nedeljno i animacioni tim program jedanput nedeljno). Wi-Fi internet je dostupan gostima hotela besplatno u okviru svih javnih hotelskih površina.

Plaća se: sportovi na vodi, ronjenje, pecanje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, jacuzzi.

Plaća se: masaže, piling tela, tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

Odaberite idealnu destinaciju za leto

Dolce Vita Travel / Broj licence OTP 142/2021. A od 27.10.2021/ PIB 107948763 / MB 20903171 / Broj računa 170-30017032000-69